De lekkerste hondensnacks die smekende oogjes garanderen bij een volgend snackmoment!

  • Ben je opzoek naar een verantwoorde hondensnack als tussendoortje voor jouw hond? Op deze pagina hebben we al onze voeding en snacks op een rijtje gezet.
  • We hebben onze eigen lijn natuurlijke hondensnacks. Die hondensnacks zijn gedroogd en bevatten geen andere bestandsdelen dan alleen vlees of vis. Voorkom extra toevoegingen en kies voor een gezonde snack voor jouw hond. 
  • Ook bieden we pindakaas voor voor honden aan. Deze pindakaas voor honden bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Je kunt de hondenpindakaas gebruiken in treat toys, likmatten of als hulpmiddel om medicijnen te geven aan jouw hond. 
  • Verder hebben we verrassingsboxen die gevuld worden met heerlijke snacks van onze webshop. Je kunt jouw voorkeuren of allergieën bij de bestelling aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij het inpakken van jouw bestelling. 
  • Niet te vergeten hebben we natuurlijk ook de oliën voor honden van KIVO in het assortiment. Dit zijn perfecte toevoegingen aan een maaltijd of bij het gebruik van een treat toy. De verschillende oliën hebben allemaal andere punten waaraan het kan bijdragen voor jouw hond.
  • De Yakka's waar bijna ALLE honden gek op zijn! Dit is een 100% natuurlijke hondensnack voor lang kauwplezier. De smaak van de Yakka vinden de meesten honden geweldig. De Yakka's zijn graan-, gluten- en lactosevrij en zijn te krijgen in verschillende maten. 
  • Een andere kauwstaaf voor honden is de KIVO Take & break. Dit is een gezonde hondensnack zonder toevoegingen en graan- en glutenvrij. 
  • Ten slotte hebben wij de KIVO gestoomde lam in ons assortiment. Dat is een complete hondenvoeding die hypoallergeen is doordat er uitsluitend lamsvlees in is verwerkt. Daarnaast is het verrijkt met zilvervliesrijst, groeten en fruit.

 

Of je nu opzoek bent naar een kleine hondensnack om mee te trainen of een lekker tussendoortje voor je hond, we hebben het allemaal. Nu nog kiezen welke snack het aller beste in de smaak valt bij jouw hond.