Over ons

Paws & Pupper is een webshop voor honden van jong tot oud en van klein tot groot. We specialiseren ons in 100% natuurlijke snacks en voeding, uniek speelgoed en onze eigen verrassingsboxen. Het assortiment op onze webshop gaat altijd met de laatste trends mee en vind je dan ook niet snel ergens anders. Kortom, voor iedere hond en elk baasje wat wils.

 

Onze kracht zit in de persoonlijke en open communicatie met onze klanten. We denken graag met je mee als je bijvoorbeeld een hond hebt die al zijn/haar speelgoed sloopt of allergisch is voor bepaalde producten. Op deze manier hopen we voor iedereen een perfect cadeau te mogen samenstellen en dat het uitpakken hiervan een feestje is!

 

Liefs Joy en een pootje van Senna <3


Wij houden van een groene wereld! Daarom verzenden we al onze (brievenbus)pakketten via Groenbezorgen. De missie van deze fanatieke fietskoeriers: minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld. Door onze samenwerking met Groenbezorgen voorkomen wij bij Paws & Pupper dagelijks meerdere autostops én onze zendingen worden op duurzame wijze verwerkt en bezorgd.

 

Ook goed om te weten over Groenbezorgen:

· Het team van Groenbezorgen fietste vorig jaar 15 keer de wereld rond! Daarmee hebben zij meer dan 210.000 autostops voorkomen.

· Groenbezorgen werkt samen met fietskoeriers in meer dan 60 steden in Nederland. Samen zorgen zij voor minder verkeer en minder CO2-uitstoot. En dus een leefbare stad! · Via het slimme netwerk van Groenbezorgen met onder andere www.cycloon.eu, worden post en pakketten minstens net zo snel bezorgd als bij grote postorderbedrijven.

· Nog geen fietskoeriers actief op een bepaalde plek in Nederland of daarbuiten? Dan bezorgt Groenbezorgen alsnog zo duurzaam mogelijk, via een autopartner.

· Groenbezorgen levert op zakelijke adressen overdag en bij particulieren met name in de avond. Daardoor kun je je pakket meestal bij de eerste bezorgpoging in ontvangst nemen.

 

Meer weten over Groenbezorgen? Bekijk www.groenbezorgen.nl.

Webshop Trustmark and customer reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.