Zwerfdierenopvang in Spanje

Een geruime tijd geleden heb ik 3 maanden lang bij een honden en katten opvang in Spanje geholpen. Het opvangcentrum heet Paws Patas en bevindt zich in Almería. Het was een erg mooie ervaring om mee te mogen helpen in de opvang. Het feit dat de dieren die verstoten zijn een kans krijgen op een nieuw leven en geadopteerd kunnen worden in een liefdevol huis maakt het bijzonder werk.

Lees meer »

Tips treat & toy

Je kunt treat & toy producten op oneindig veel manieren vullen. Denk bijvoorbeeld aan snacks en voeding, maar je kunt er ook heerlijke ijsjes mee maken ter afkoeling voor de warme dagen. Op deze pagina geven we je graag tips en voorbeelden!

Lees meer »

Een eigen webshop

Een eigen webshop starten is niet altijd even makkelijk en hoe begin je hieraan? Mijn verhaal over het starten met mijn eigen webshop is net even wat anders gegaan dan je zou verwachten. Ik deel mijn verhaal graag met jullie en vertel hier hoe ik eigenaresse werd van mijn eigen webshop en wat ik daarbij tegenkwamen. Een verhaal met mooie maar vooral ook lastige momenten waar ik doorheen moest.

Lees meer »